HACCP - ISO 22000

Poptávkový formulář


Systém řízení bezpečnosti potravin

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - BRC nebo IFS

Systém řízení bezpečnosti potravin (systém analýzy kritických bodů v potravinářství).
Analýza rizik a kritické kontrolní body. Jedná se o systémový přístup k zdravotní nezávadnosti potravin, který definuje, hodnotí, řídí a eliminuje nebezpečí, významné z hlediska zdravotní nezávadnosti potravin. 

Splnění HACCP je zákonnou povinností pro všechny výrobce a prodejce potravin! Navíc od 1.5.2004 je zákonnou povinností  pro všechna zařízení veřejného stravování (vyhl. 137/2004 Sb.) a od 1.5.2005 pro všechny obchodníky uvádějícími do oběhu potraviny (vyhl. 147/1998 Sb.).

Proč si zavést právě HACCP?

  1. garantujete stálost výrobního procesu a vysokou kvalitu služeb
  2. zlepšíte pořádek a zvýšíte efektivnost procesů
  3. zvýšíte důveryhodnost veřejnosti a státních kontrolních orgánů (hygiena apod.) 

Co získáte zavedením HACCP od nás?

  • jistotu, rychlost a flexibilitu
  • obrovské zkušenosti našich konzultantů, kteří se podíleli na zavedení systému řízení bezpečnosti potravin např. ve společnosti Tesco Stores ČR a.s. nebo DELTA PEKÁRNY a.s.
  • 100% úspěšnost u certifikačního auditu - pokud budete chtít systém zcertifikovat
  • nejvyšší kvalitu za zajímavou cenu

ISO 22000 = ISO 9001 + HACCP

V případě dotazů nebo zájmu o cenovou kalkulaci nás kontaktujte. 
Rádi přijedeme na nezávaznou prezentaci.

Tým UKQS (ekvalita.cz)

 
..zpět

Podnik�me bez korupce

© Všechna práva vyhrazena (copyright) UKQS (ekvalita.cz) - BOZP školení, poradenství a certifikace ISO, ISO 9001, zákonné požadavky pro firmy, bezpečnostní prověrka NBÚ

841 999 841

internetový marketing